20.11.11 г.

The Adjustment Bureau / Агенти на Съдбата (2011)


За пореден път като възхвала на Любовта,  като един своеобразен неин апотеоз се явява филмът The Adjustment Bureau / Агенти на съдбата, режисиран от дебютиращия Джордж Нолфи . Помита по пътя си всички съмнения - контролираме ли Съдбата си или невидими сили ни манипулират и ясно и категорично дава да се разбере, че Любовта  е победителят в надпреварата!  Тя е тази , която обезоръжава егото ни, а от опит знам, че това е така!
Финалната целувка на Мат Деймън и Емили Блънт  определено е истинска и докосва сърцата ни, което е и разковничето как да се пренапише Съдбата. Всъщност всеки от нас може да си спомни поне за една целувка, която е преобърнала хода на събитията. Като започнем с първата целувка в живота ни!
Всеки има нужда да изгледа подобен филм, сгушен на топло в любимото си есенно одеяло, с чаша горещо кафе, останал сам с мислите си провокирани от екрана. И ако се доверим на това, че винаги избираме нещата, от които подсъзнателно имаме нужда или дават решения на нашите терзания, то този филм, в този момент е Знак на Съдбата!

http://www.imdb.com/title/tt1385826/?ref_=fn_al_tt_1
Елена Такева
20.11.2011

Няма коментари:

Публикуване на коментар