6.09.12 г.

Търговецът на камъни


Той бе прекосил Афганистан, Русия, Англия, Индия и Китай. И ако е вярно, че телата се срещнат дълго след като душите вече са имали своята среща, значи някъде те вече бяха танцували своя звезден танц, който повтаряха тук на Земята.
И тя открива - може да се влюби отново!
Като внезапно връхлитащ дъжд, изливащ се над жадната земя. Като среща в непалски ресторант завършваща с разходка в два сутринта в градския парк. Като целувка по бузата под лунна светлина, с единствени свидетели малката църква в дъното и целуващите се влюбени по пейките. Като внезапно избухнало желание да се любиш. Като невъзможността да скриеш, че не искаш да устоиш…
Безсънните нощи, в които тялото изписва неизречени желания. Смелостта да пожелаеш открито. 
Търговецът на камъни е загадка. Очите му разчитат мисли и той води с няколко изречения… докато не го оплетат в косите си.
До Господ се стига по много пътища. Уважавай пътя на другия. Благослови го! Защото незнаеш в кой миг неговият път ще пресече твоя и ти ще тръгнеш по него.
Господ е един и независимо откъде си тръгнал ще стигнеш до него. Единствено трябва да следваш повелите на своя път и той ще те възнагради като те отведе до Него.
Подходящият мъж идва винаги в неподходящ момент… като знамение.

05.09.2012

Няма коментари:

Публикуване на коментар